thumbnail

SPUNCK

Uitzending van woensdag 13 oktober 2021 om 17:30

Delen

Erik Neimeijer is een rocker én schilder van grote kleurrijke werken, die wereldwijd te zien zijn. Met een Cobra-achtige Caribische inslag, maar oordeel vooral zelf. Deze artiest bulkt van de verhalen, start binnenkort zijn tribute-tour aan Willy Nelson en heeft nog meer fijne plannen die hij hier uit de doeken doet.

Tubbergen is in de ban van de supergrote theaterproductie De Boerenopstand - Tot Tubbig en niet verder, geschreven door Laurens ten Den. Op 21 december is het 50 jaar geleden dat de boerenopstand ontstond. De teksten zijn geschreven en geleerd, de repetitie beginnen volgende week. Acteur Laus Steenbeeke, geboren in Borne, speelt de hoofdrol. Waar je Laus van kent? Nou bijvoorbeeld van Het Klokhuis, Flodder, ‘t Schaep, zijn stemmen in films, zijn acteerwerk in musicals en de Groote Markt en STORK…  

Huisman & Huisman lanceren hun 2e bundel ‘Verzin’ waarin ze foto’s en gedichten hebben samengevoegd tot een bijzonder kunstboekje. Titia maakte de foto’s en de vormgeving, Monique schreef de gedichten. 
Fenna Toenink uit Denekamp liet Ilse de Lange in 2017 draaien in het programma The Voice Kids. Inmiddels is ze Creative Business student en heeft een eigen grafische design studio én zingt ze nog steeds de sterren van de hemel, met een mooie mix van Nederlandse en Twents in zélf geschreven nummers!