Gezondheidsopleidingen niet aanwezig op open dagen Universiteit Twente

De open dagen van de Universiteit Twente gaan vandaag, morgen en overmorgen door. Maar de gezondheidsopleidingen zullen daar niet bij aanwezig zijn. Dat in verband met het dreigende coronavirus.

Het gaat vandaag om de masteropleidingen Biomedical Engineering en Health Sciences. De twee overige open dagen gaat het om de bacheloropleidingen Technische Geneeskunde, Biomedische Technologie en Gezondheidswetenschappen.

Het Technisch Medisch Centrum op de universiteitscampus zal gesloten blijven voor bezoekers. Dat besluit heeft de UT genomen omdat veel medewerkers en studenten ook in ziekenhuizen werken.

Hygiëne

De bezoekers van de open dagen krijgen bij binnenkomst een flyer waarmee ze op de hygiënemaatregelen worden gewezen. Daarnaast zijn de toiletten voorzien van instructies hoe mensen hun handen moeten wassen.

Vijftien

Het totaal aantal besmettingen in Overijssel stijgt hiermee naar vijftien: drie in Zwolle en Borne, twee in Hellendoorn en Dinkelland en één in Raalte, Staphorst, Almelo, Tubbergen en Enschede.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
UT Regio Enschede Enschede coronavirus Nieuws
Deel dit artikel: