Garage van failliete Havi definitief dicht: vijftien mensen op straat

Het doek valt voor de garage van het failliet verklaarde touringcarbedrijf Havi. Er is geen overnamekandidaat gevonden voor dit bedrijfsonderdeel, dat verantwoordelijk is voor onderhoud aan het wagenpark. In de garage in Goor werken vijftien mensen.

Dat heeft curator Eric Poelenije desgevraagd laten weten. Nadat vorige maand eerst het moederbedrijf Havi Beheer failliet werd verklaard, viel kort daarop ook het doek voor Havi Travel.

Meerdere overnamekandidaten
De curator is nog met meerdere kandidaten in gesprek over een eventuele overname van het failliete Havi. Het lijkt er echter steeds meer op dat het bedrijf niet in zijn geheel zal worden overgenomen. Voor de garage bleek in ieder geval geen gegadigde, waardoor die nu definitief op slot gaat. De vijftien medewerkers moeten op zoek naar ander werk.

'Nog te vroeg'

Volgens de curator is het nu nog te vroeg om meer te kunnen zeggen of het gaat lukken kandidaten te vinden voor de diverse bedrijfsonderdelen. Zo zag Peter Langhout Reizen zich genoodzaakt alle reizen te annuleren vanwege het bankroet van moederbedrijf Havi.

Bij Havi werkten circa tweehonderd mensen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Goor Enter Havi Nieuws
Deel dit artikel: