Kim Kötter en Thomas Berge nemen deel aan Expeditie Robinson

Model en presentatrice Kim Kötter uit Losser en zanger Thomas Berge uit Haaksbergen zijn te zien als deelnemers aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dat maakten de twee vanavond bekend via Instagram.

In totaal doen er twintig kandidaten mee aan de realityshow. Het duo was de afgelopen zes weken in het buitenland voor opnames.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson begint op zondag 1 september. Andere bekendheden die deelnemen zijn onder meer handbalster Yvette Broch en RTL Nieuws-journalist Jaap van Deurzen.

kimkotter

E X P E D I T I E R O B I N S O N 🦀| Lieve allemaal! Sorry dat ik jullie zo lang “voor de gek heb gehouden”. Heb veel voorbereid zodat ik 6 weken uit de running kon zijn. In het echte leven &online. Ik ben echt super super trots op mijn man en de beste papa Jaap @jakereesemusic die ons gezin zo waanzinnig draaiende heeft gehouden. Ik hou denk ik nòg meer van de kindjes dan voorheen nu ik ze zolang heb gemist. Zij hebben alleen maar leuke dingen gedaan met hun papa, familie & oppas & natuurlijk op school. Ze hebben me daardoor vast niet zo gemist. Dank aan iedereen die daarbij zo heeft geholpen! Uiteraard moest ik er lang over nadenken om mee te doen. Mijn consultatiebureau heeft me hier top in begeleid. Ik wilde sowieso niet dat onze kids hier ooit last van zouden krijgen dat mama zo lang weg zou zijn. Ik denk zelfs dat ze een bewustere en leukere mama terug hebben gekregen. Ik heb zoveel geleerd! #boysmom|
Veel dank aan -@madebyjips -mijn mediameisje, Jip heeft de online Kim gespeeld. En dat heeft ze fantastisch gedaan.
@monicavanee en @selenavisser hebben echt kei keihard geknald met @missnederland (ik was van de aardbodem in de drukste periode van Miss NL, fantastisch) en @celine.flores met @missuniversegermany.
Jaap heeft mij gespeeld op de mail en Whatsapp. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel boekingen binnen heb gekregen. Haha Jaap je moet mijn manager worden. @vitalitycontrol die in het complot zaten. Zij hebben mij helemaal klaargestoomd, fysiek en qua mindset. Dag en nacht! Geweldig!! Clemens die mij echte survival skills heeft aangeleerd en Jordie, de chef-kok van @kotterseafood, heeft mij allerlei tips gegeven wat ik variërend kon koken met dat kleine beetje wat we op een onbewoond eiland konden vinden. Mega bedankt RTL en @zodiaknl dat jullie mij deze kans hebben gegeven. Het was zo’n bijzondere intense mega ervaring. Heb zooo genoten. Crew, al hebben jullie ons psychologisch genegeerd, het programma met jullie maken was een feest, wat een enorme productie!!! Zoveeeeel mensen! @nicolettekluijver_ @kajstypetjes jullie zijn een top duo! Dank voor alle meelevende knipoogjes! En heeel veel liefde voor alle 19 mede-kandidaten! Voor altijd in mijn 💗

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: