HHC Hardenberg verslaat Spakenburg ondanks blessures doelmannen

HHC Hardenberg is goed begonnen aan de tweede seizoenshelft. Op bezoek bij Spakenburg wisten de Hardenbergers knap met 2-0 te zegevieren.

Op sportpark De Westmaat ging het over en weer in de beginfase en kregen beide ploegen kansen op de openingstreffer. Nadat HHC-doelman Nijland er geblesseerd af moest en vervangen werd door Van de Beld, kwamen de bezoekers even later op voorsprong. Met een knappe uithaal zette Mannes zijn ploeg op 0-1. 

Van der Leij

Vlak voor rust zat HHC op rozen toen Gouriye de bal op het hoofd legde van Van der Leij, die voor de 0-2 én zijn tiende van het seizoen zorgde. Op slag voor rust kreeg de ploeg van Gert Jan Karsten een domper te verwerken, want ook reserve-doelman Van de Beld moest er met een blessure af.

Bouws op doel

Daardoor trok rechtsback Danny Bouws na rust de keepershandschoenen aan. De verdediger deed dat uiteindelijk met verve, want met een aantal fraaie reddingen hield hij zijn ploeg op de been. Aan de overkant kon Van der Leij de wedstrijd tot twee keer toe in het slot gooien, maar faalde in de afronding. Uiteindelijk hield HHC eenvoudig stand en daardoor gingen de punten mee naar Hardenberg.

Spakenburg - HHC Hardenberg 0-2

0-1 Mannes (33)

0-2 Van der Leij (42)

Bekijk hier de uitslagen en stand in de tweede divisie en de statistieken van HHC.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: