Sligro bouwt nieuw distributiecentrum op A1 Bedrijvenpark Deventer

Horecagroothandel Sligro gaat een nieuw distributiecentrum bouwen op A1 Bedrijvenpark Deventer. Het distributiecentrum wordt het centrale punt voor oost en midden Nederland. In het nieuwe gebouw is werk voor zo'n 200 tot 250 medewerkers. 

In de komende maanden verwacht Sligro al 50 tot 100 vacatures voor de nieuwe vestiging uit te kunnen zetten. "Dus gekwalificeerde en gemotiveerde mensen kunnen zich melden", zegt Dirk van Iperen van Sligro.

Sligro heeft een kavel van ruim 4,8 hectare gekocht. Volgens Willem-Jan Strijbosch, directeur Foodservice van Sligro is de keuze voor Deventer een logische. "Vanuit Deventer kunnen we onze klanten en die van Heineken in oost en midden Nederland nog beter bedienen en maken we per saldo minder kilometers."

 

De Sligro-vestiging in Enschede en het Heineken distributiecentrum in Deventer worden verplaatst naar de nieuwe locatie op het A1 Bedrijvenpark. Medewerkers en chauffeurs kunnen allen over naar de nieuwe vestiging. Naar verwachting start de bouw begin 2019.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Deventer Sligro A1 Bedrijvenpark Nieuws
Deel dit artikel: