Prijzen

Tijdens de Back to the 80's week spelen we elke dag op Radio Oost de ‘hitflits-quiz'. Een goed antwoord belonen we met een mooie 80's CD box en nog veel meer leuke prijzen!

80's foyerconcert PPM Band

We vieren de jaren 80 met een exclusief 80's foyerconcert van de geweldige PPM Band! En na een flinke portie live muziek gaan we nog even lekker door op de afterparty met één van de dj's van RTV Oost. Een goed antwoord in onze quiz belonen we met 2 kaartjes voor deze bijzondere 80's avond. Lekker terug in de tijd en swingen op de hits van Madonna, Duran Duran, Michael Jackson, Wham en vele anderen. Dus stop die schoudervullingen maar weer onder je bh-bandjes of in je ruime colbert, trek je beenwarmers aan, toupeer je haar en spuit er een kleurtje in. Vrijdagavond 22 juni maken we er een dolle boel van! 

Doemdenkers en Positvo's

Elke dag loten we uit alle winnaars van die dag ook nog eens een dagwinnaar. Hij of zij wint het boek 'De jaren '80, Doemdenkers en Positivo’s' om nog eens fijn herinneringen mee op te halen. In 112 pagina's duiken tientallen landgenoten in hun geheugen en spuien hun herinneringen. Muzikale memoires, het modebeeld en herinneringen aan de technische revolutie. Persoonlijke ontboezemingen brengen gedenkwaardige mijlpalen weer tot leven, zoals de demonstraties tegen kernwapens, de mogelijke plaatsing daarvan in Woensdrecht, de economische crisis, de sportieve successen van wielrenners en andere sporters, maar ook het hoogtepunt van het Nederlands elftal met de Europese titel in 1988. 

Meer over dit onderwerp:
Back to the 80's Inactief Acties
Deel dit artikel: