Back to the 80's

Van 18 t/m 24 juni gaan de programma's van Radio Oost weer Back to the 80’s, de tijd van grote schoudervullingen, aids en Nederpop. De hele week draaien we de mooiste 80’s platen en natuurlijk zijn we op zoek naar jouw herinneringen en verhalen. Ga naar de Radio Oost-Facebookpagina om ze te delen.

Test je 80’s muziekkennis en win!
Elke dag spelen we op Radio Oost diverse keren de ‘hitflits-quiz'. Het juiste antwoord belonen we met 2 kaartjes voor een fantastisch 80's foyerconcert met de PPM Band op vrijdag 22 juni bij RTV Oost. Daarnaast krijg je een 80’s CD-box en loten we elke dag uit alle deelnemers met het juiste antwoord een winnaar van de dagprijs: het boek 'De jaren '80, Doemdenkers en Positivo’s' om nog eens fijne herinneringen mee op te halen. Alle informatie over de prijzen vind je op onze prijzenpagina.

Elke werkdag in KlaarWakker, tussen 06.00 en 09.00 uur, zijn er prijzen voor de mooiste 80’s poplimerick. Op vrijdagavond maakt Bert van Losser er vanaf 20.00 een swingende 80’s disco-avond van met de beste discohits uit de 80’s. Op zaterdagmiddag hoor je in Toppers van Toen, Treffers van Nu ‘de 80 beste uit de 80’s’.  

App ons je favoriete plaat!
Geef je favoriete 80’s plaat aan ons door via WhatsApp en wij draaien 'm voor je op Radio Oost. Wil je er iets bij vertellen? App ons dan een ingesproken bericht. Het WhatsApp-nummer is 06 - 82 82 92 84. 

Meer over dit onderwerp:
Back to the 80's Inactief Acties
Deel dit artikel: