Zit jij er al klaar voor? Zoek Het Ei 2018 staat in de startblokken!

Het is alweer de achtste keer dat je vandaag, op tweede paasdag, kunt meedoen met Zoek Het Ei! Om 10.00 uur trappen we af: online, op Radio Oost én TV Oost. Zoek jij ook weer mee?

RTV Oost heeft in de hele provincie negentien zilveren en één gouden ei verstopt. Vind je een ei, dan win je een mooie prijs. De vinder van het gouden ei wint een gezinsvakantie van een week naar Bretagne.

Maar ook de prijzen voor de vinders van de zilveren eieren zijn de moeite waard: in de prijzenkast zitten uitjes naar pretparken en musicals, maar ook een Xbox of Go Pro-camera.

Hoe doe je mee? 

Om 10.00 uur komt er op onze website een speciaal ingericht artikel online, waarin gedurende de hele dag hints over de locaties van de eieren verschijnen.

Die hints posten we ook op ons Zoek Het Ei-Twitteraccount. Daarnaast kun je de hints en de zoekactie de hele dag volgen op Radio en TV Oost, bij presentatoren Bert van Losser en Piet Cees van der Wel.

Prijzen

Heb je een ei gevonden? In elk ei zit een uitleg met een code en een geheim telefoonnummer. Bel  direct naar het geheime nummer en geef live in de uitzending de code door. Dan hoor je van Bert of Piet Cees welke prijs je gewonnen hebt.

Stap dus op je fiets, in de auto of huur een privéjet en ga, eventueel samen met vrienden en familie, op zoek! Vorig jaar deden duizenden Overijsselaars mee! 

Meer over dit onderwerp:
Zoek het Ei Nieuws Inactief Acties
Deel dit artikel: