Zoek het ei!

Tweede paasdag staat bij RTV Oost tussen 10.00 en 17.00 uur traditioneel in het teken van de actie 'Zoek het ei'. Zoek je weer mee? Er zijn fantastische prijzen te winnen. De hoofdprijs is een gezinsvakantie van een week naar Bretagne!

In totaal zijn er twintig eieren in de provincie Overijssel verstopt. Negentien zilveren en één gouden ei! Wie de eieren vindt, wint mooie prijzen. In de eieren zit een uitleg met een code en een geheim telefoonnummer. Heb je een ei gevonden? Bel dan direct naar het geheime nummer en geef live in de uitzending de code door.

 

Zoek mee!

Wil je op tweede paasdag continu op de hoogte worden gehouden? Luister dan Radio Oost, dat kan ook via onze gratis RTV Oost app. De tips die je nodig hebt om de eieren te vinden hoor je op Radio Oost, lees je op internet en ze worden via Twitter verstuurd, volg daarvoor @zoekhetei.

 

Wil je ook je vrienden laten weten dat je meezoekt? Maak dan gebruik van de knoppen hieronder.

Twitter Vertel je vrienden op Twitter dat je meezoekt!

Facebook Vertel je vrienden op Facebook dat je meezoekt!

LinkedIn Vertel je vrienden op LinkedIn dat je meezoekt!

 

Nieuws over de actie en aanwijzingen via Twitter:

 

Gebruik de app tijdens het zoeken!

Je kunt tijdens het zoeken naar de paaseieren gebruik maken van de mobiele applicaties van RTV Oost. Er zijn applicaties voor iPhone- en Android-toestellen, iPad en Android-tablets. De apps zijn gratis te downloaden in de App Store van Apple, Google Play (voor toestellen die draaien op Android vanaf versie 4.4 en tablets die draaien op Android-versies vanaf 4.0) en de Windows Store

 

Blijf niet binnen op tweede paasdag maar ga eieren zoeken met RTV Oost!

 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: