Gerard Nijkamp: "Binnen twee weken nieuwe trainer PEC Zwolle"

Gerard Nijkamp verwacht binnen twee weken de nieuwe trainer van PEC Zwolle te presenteren.

De technisch directeur van PEC Zwolle laat weten dat hij meerdere gesprekken heeft gevoerd. De Telegraaf meldde vanochtend dat Dennis Haar en John van 't Schip in ieder geval op de lijst staan om Ron Jans op te volgen.

Van 't Schip

Volgens Nijkamp zijn Haar en Van 't Schip coaches die in het profiel van de club passen. Net als Gert Peter de Gunst, nu nog assistent van Jans. Ook hij is een optie. "Die staat ook op een lijst. Wie weet, de tijd zal het leren", aldus Nijkamp in het Radio Oost-programma Binnenkant Paal.

Lodeweges

"De hoofdtrainer moet goed kunnen samenwerken met Dwight Lodeweges, die volgend jaar assistent wordt. De structuur van het technische team wordt heel belangrijk. Zo moet ook goed worden gekeken naar de jeugd", vervolgt de technisch directeur.


Twitter
Fans van PEC Zwolle denken aan John van 't Schip. De supporters uit de provinciehoofdstad hebben namelijk uitgezocht dat de directie van PEC Zwolle op Twitter sinds kort de oud-trainer van FC Twente volgen. "Haha, dat deed ik al langer hoor", reageert Nijkamp op het speurwerk van de fans.


IJsselderby
Nijkamp schoof ook aan tafel bij Overijssel Vandaag op TV Oost. Daar sprak hij onder meer over de winst in de IJsselderby. In Deventer won zijn Zwolle van aartsrivaal Go Ahead Eagles, 3-1.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: