Info

Van 20 t/m 26 juni gaat Radio Oost weer 'back to the 80's'. Luister naar de leukste platen uit de 80's en maak kans op een lang weekend Praag voor 2 personen met een concert van Elton John!

Naast veel muziek blikken we terug op de belangrijkste nieuws- en sportgebeurtenissen uit die tijd. Verder wordt elke dag de 'hitflitsquiz' gespeeld. De hoofdprijs is een lang weekend Praag met als hoogtepunt een concert van Elton John!

Wat zijn jouw herinneringen aan de 80's?
Laat ons weten wat jij deed in de jaren 80. Spoot je graffiti op de muren? Demonstreerde je tegen kernenergie of de jacht op walvissen? Naar welke muziek luisterde je? Wat gebeurde er in jouw leven? Ga naar de Radio Oost-facebookpagina en deel je herinneringen met ons. De leukste verhalen belonen we met een 80's CD-box.

Win een weekend Praag met Elton John-concert!
Elke dag spelen we de 'hitflitsquiz'. Het juiste antwoord belonen we met een fantastische 80’s CD-box en 2 VIP-kaarten voor het 'Back to the 80's'-evenement op 16 juli bij Holland Casino Enschede. Uit alle deelnemers die het juiste antwoord gaven loten we 2 deelnemers die in het Radio Oost programma Zie Zo Zondag met elkaar strijden om de hoofdprijs: een fantastisch lang weekend Praag met als hoogtepunt een concert van Elton John op 26 november 2016!

* Doe je mee met de quiz en geef je het goede antwoord? Dan geven wij ook graag anderen een kans om deze week iets te winnen, je mag dus niet nog een keer meedoen! Een uitzondering hierop is de finale op zondag, hiervoor loten we uit alle winnaars 2 deelnemers die met elkaar strijden om de hoofdprijs.

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
2016 Back to the 80's Inactief Acties Nieuwsbrief
Deel dit artikel: