Man in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis na ernstige mishandeling in Enschede

Een 39-jarige man uit Enschede is afgelopen weekend zo ernstig mishandeld, dat hij in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis is beland. Het gebeurde aan de Vechtstraat in Enschede en de politie is op zoek naar getuigen en mensen die mogelijk beeldmateriaal hebben van het geweldsmisdrijf in de nacht van zaterdag 20 november op zondag 21 november tussen 23.30 en 01.45 uur.

Het slachtoffer zag dat twee vrouwen ruzie had met een groep mensen en wilde vermoedelijk voorkomen dat de vrouwen werden belaagd door de groep. De man is er tussen gesprongen, maar toen richtte de agressie van de groep zich tegen hem.

Ernstig letsel

De 39-jarige man viel en zelfs terwijl hij op de grond lag werd hij geslagen en geschopt. Gelukkig kon hij zelf wegkomen, maar kort daarna moest hij vanwege zijn verwondingen worden opgenomen in het ziekenhuis. Bekend is dat hij gebroken ribben, een gebroken kaak en letsel in zijn gezicht opliep. Zijn letsel was zo ernstig, dat de term 'zorgwekkend' wordt gebruikt.

Taxichauffeur

De politie roept getuigen op zich te melden, beelden te delen en doet speciaal een oproep aan een taxichauffeur die in die nacht tussen 23.30 uur en 01.45 uur aan de Vechtstraat heeft gestaan. Die is mogelijk een belangrijke getuige.

 

Omdat het zo'n heftig voorval is schakelt de politie alle kanalen in om aan informatie te komen zoals de website, de socials, de tiplijn, Meld Misdaad Anoniem en het Team Nationale Inlichtingen.

 

We hopen echt op de hulp van de kijker. We hebben het vermoeden dat er mensen zijn met informatie of beelden die we nog niet hebben gesproken. Hen willen we echt oproepen om informatie te delen. Alle informatie kan ons helpen deze ernstige mishandeling op te lossen, dus geef je informatie desnoods anoniem door
Jennifer Schoorlemmer, politie

Anonimiteit gegarandeerd

Als je twijfelt, of misschien bang bent om informatie door te geven, doe dat dan volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem. Dat is niet van de politie. Jouw gegevens worden niet gevraagd en zijn dus ook niet bekend bij de politie.

Tips?

- Bel meteen de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)

- Stuur de politie Enschede een privébericht op Facebook

- Gebruik het tipformulier van de politie

- Wil je liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000

 - Anoniem tippen op internet kan via deze link

zaaknummer: 2021544630

Team Nationale Inlichtingen

- Vertrouwelijk praten met de politie kan ook, daarvoor kan je contact opnemen met Team Nationale Inlichtingen op 088 - 661 77 34.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
ENSCHEDE ONDER DE LOEP 112 NIEUWS
Deel dit artikel: