Simpele zeges mannen en vrouwen Ravijn, Kwiek begint met nederlaag

In de zaal hadden zowel de mannen als de vrouwen van Het Ravijn vanavond een makkelijke avond. De handbalsters van Kwiek gingen onderuit in de seizoenopener. Hieronder een overzicht.

Makkelijke avond heren Het Ravijn

De waterpoloërs van Het Ravijn wonnen vanavond ook de tweede wedstrijd. De Ham werd in eigen bad op een 21-9 nederlaag getrakteerd. De periodestanden waren 2-4, 3-11, 8-15 en 9-21. Vorige week won Het Ravijn ook al en dus heeft het de volle zes punten. Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de Eredivisie.

Ook simpele zege vrouwen

De vrouwen van de Nijverdalse ploeg boekten een simpele zege bij PSV. In Eindhoven werd het 4-14. De periodestanden waren 0-4, 2-7, 3-11 en dus 4-14. Het Ravijn begon vorige week met een gelijkspel en staat nu dus op vier punten. Dit zijn de andere uitslagen, stand en het programma bij de vrouwen.

Kwiek begint net nederlaag

Voor de handbalsters van Kwiek begon het seizoen in de Eredivisie met een nipte nederlaag. Bij Volendam werd het 25-23. Borhave en DSVD beginnen morgen aan het nieuwe seizoen met duels tegen respectievelijk HandbaL Venlo en Fortissimo. Bekijk hier de andere uitslagen, de stand en het programma.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
HET RAVIJN KWIEK HANDBAL WATERPOLO OVERIGE SPORTEN
Deel dit artikel: