Promotiekoorts bij Jannie: "De vlag hangt uit, maar het eerste doelpunt moet nog vallen"

Het duurt nog een volle dag maar voor de echte fan kan de tijd niet snel genoeg gaan. Eén van de meest trouwe fans van Go Ahead Eagles heeft vanmorgen maar vast de vlag uitgehangen. Het is volgens haar niet echt nodig, want 'winnen doen ze toch wel.'

Go Ahead Eagles speelt woensdagavond uit tegen Excelsior Rotterdam. De ploeg uit Deventer moet winnen, maar dan is de uitkomst op het veld van De Graafschap nog bepalend. Want als Go Ahead wint en De Graafschap dat niet doet tegen Helmond Sport, dan promoveren de Eagles rechtstreeks naar de eredivisie.

Supporters

Supporters van de club kijken ernaar uit. Hoewel het stadion De Adelaarshorst gesloten zal blijven en er geen publiek is om het elftal aan te moedigen, zal de sfeer in Deventer op straat te voelen zijn. Waar mogelijk kruipen mensen bij elkaar achter de buis, om toch maar zoveel mogelijk sfeer te kunnen maken.

Zo ook één van de meest trouwe fans van de club. Jannie Kamphuis uit Hellendoorn is ondanks haar 72 jaar nog steeds erg fanatiek. Ze heeft haar clubshirt al aan en ook de vlag hangt uit.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
GO AHEAD EAGLES
Deel dit artikel: