VVD Kamerleden hebben geen extra geld voor N35

Overijssel mag van geluk spreken dat er überhaupt nog geld in verbetering van de N35 wordt gestoken. Met die boodschap kwam VVD-Kamerlid Ton Elias vanmiddag naar onze provincie. Het Kamerlid zei dat tijdens een bezoek aan onder meer Raalte.

Volgens Elias is er geen extra geld beschikbaar voor meer aanpassingen aan de N35 dan er nu gepland zijn. Inwoners van Overijssel mogen volgens hem blij zijn dat de geplande aanpassingen aan de weg gehandhaafd blijven. Dan gaat het om het stuk tussen Zwolle en Wijthmen. Ook het gedeelte tussen Wierden en Almelo wordt, versoberd, uitgevoerd. Volgens Elias is dat niet de mooiste oplossing maar snapt iedereen dat er niet al te veel geld meer is. Het gebied tussen Wijthmen en Wierden is wel geschrapt. Elias hoopt dat de ergste knelpunten op dit tracé, mede met financiële hulp van de provincie Overijssel, alsnog kunnen worden aangepakt. Ook in Den Haag moet daarvoor naar geld worden gezocht, vindt Elias.

Het Kamerlid hielp mensen die nog stilletjes hopen op een tweebaansweg op het totale traject, uit de droom. 'Dat gaat in de huidige economische crisis niet gebeuren. In andere delen van Nederland zijn wegen helemaal geschrapt. Het is mooi dat wat er hier stond nog door gaat.'

Bekijk de video in HD op YouTube.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren