Ger Visser van Eurocommerce: "Het is een razzia"

Oud-Eurocommerce topman Ger Visser is verbijsterd over zijn persoonlijk faillissement.

In een reactie zegt een emotionele Visser "Het is een razzia" en "Het is dramatisch wat hier gebeurt." Volgens Visser is het onterecht dat hij nu ook persoonlijk failliet is verklaard. De vastgoedmagnaat zegt in beroep te gaan tegen het vonnis.

 

De rechtbank in Zutphen heeft Visser dinsdag failliet verklaard omdat hij tientallen miljoenen euro's uit zijn eigen bedrijf zou hebben gehaald. Ger Visser bevestigt dat hij geld heeft geleend van zijn eigen bedrijf maar dat zou op aandringen van de banken zijn gebeurd. Het zou gaan om een bedrag van 55 miljoen euro. Volgens Ger Visser maakt de Rabobank hem doelbewust kapot. "Ze rammen er op los." "Ik sta te trillen op mijn benen." "De Rabobank is een zooitje misdadigers."

 

In oktober al verweet Visser de bank ervan dat die verantwoordelijk is voor het faillissement van zijn bedrijf. De juristen van de bank zouden jaloers zijn op de goede salarissen en bonussen van onder anderen de mensen van Eurocommerce. De bank zegde na veertig jaar het vertrouwen in het bedrijf van Visser op.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren