Hengeloër door misdrijf om het leven gekomen

De man die vorige week in het Twentekanaal dood werd aangetroffen, is door een misdrijf om het leven gekomen. Dat heeft sectie op het lichaam uitgewezen.

Het lichaam van de man werd vorige week ontdekt tijdens het maaien van de berm. Het gaat om een 59-jarige man uit Hengelo. De politie zet 20 rechercheurs in om de zaak te onderzoeken. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Vindplaats op de kaart:


Vindplaats langs Twentekanaal weergeven op een grotere kaart

 

Wie weet meer? 

De politie is op zoek naar mensen die: 

  • regelmatig contact hadden met Jan Diphoorn, nadrukkelijk ook via internet, aangezien hij daar zeer actief was. De politie wil graag spreken met mensen die via e-mail, chat, social media of profielen op websites contact met hem hadden. 
  • Jan Diphoorn hebben gezien tussen woensdagavond 17 augustus en donderdagochtend 18 augustus om 07.30 uur, het tijdstip van zijn aantreffen. Ook mensen die bijzonderheden hebben gezien in de omgeving van zijn woning aan de Bornsestraat in Hengelo en/of het Twentekanaal nabij het Grasbroek zijn welkom.

 

Donderdagavond worden in de uitzending van Onder de Loep van RTV Oost beelden getoond van de woonomgeving van het slachtoffer en de locatie waar hij donderdagochtend werd aangetroffen.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren