nieuws

Even voorstellen: Sarina & Willy (Hoogvliet) en Hans & Yvonne (Den Haag)

Deze week volgen we Sarina en Willy Honders, met hun kinderen en Hans en Yvonne tijdens hun vakantie in Overijssel. Hoe ervaren zij de streekeigen gewoonten, onze natuur, musea, culinaire specialiteiten, attractieparken en natuurlijk de inwoners van Overijssel?
Sarina, Willy en de kinderen
Sarina, Willy en de kinderen
Sarina, Willy en de kinderen

Sarina en Willy Honders

Sarina en Willy Honders zijn samen met hun kinderen Aïsha (9), Vingino (7), Djiano (3) op vakantie bij Erve Woolderink in Wierden. Het gezin uit Hoogvliet ervaart de rust en ruimte van het Overijsselse land. Dat is wel even wat anders dan de drukte van de randstad. Maar vader Willy is allergisch voor dieren en water en dat kan nog wel eens lastig worden!
Hans en Yvonne in Staphorst
Hans en Yvonne in Staphorst
Hans en Yvonne in Staphorst

Yvonne en Hans Verboom

Dit stel uit Den Haag is nog altijd zeer actief en sportief. Ze vieren deze week vakantie op camping ’t Reestdal in Balkbrug en duiken in de wereld van het Staphorster stipwerk, maar springen ook in de modder tijdens een obstaclerun. Yvonne is helemaal van het gezonde eten, maar of ze er ook kunst van kan maken? Je ziet het vanaf 7 augustus op TV Oost!
‘Zomer in Overijssel’ met Sarina & Willy en Yvonne & Hans zie je van 7 t/m 11 augustus elke werkdag op TV Oost om 17.25 uur. De uitzending wordt elk uur herhaald en is terug te kijken op www.rtvoost.nl/tv/zomer-in-overijssel.   

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.