Onderwerpen

 • De geschiedenis van de Nederlandse Joden. Herdenken moet.

  'De geschiedenis van de Nederlandse Joden. Herdenken moet', is de titel van het boek van auteur Ben Nijhuis dat vrijdag 25 april gelanceerd wordt. Het was na zijn pensionering dat Nijhuis tijdens een bezoek aan het concentratiekamp Westerbork gegrepen werd door de geschiedenis van het Joodse volk. Sindsdien heeft het hem niet meer losgelaten en heeft hij grote drang om het te delen met anderen; als auteur en als verteller. Vanavond is hij te gast in En Dan Nog Even Dit.

  Lees het hele artikel
 • Horlogemakers Tim & Bart Grönefeld

  De Parallax Tourbillon van de gebroeders Grönefeld uit Oldenzaal is begin deze maand met succes gepresenteerd in het Zwitserse Basel. 'We hadden een serie van vijf bij ons, die is inmiddels verkocht, sterker nog we hebben zelfs nieuwe orders mogen noteren', aldus een opgetogen Bart Grönefeld.

  Lees het hele artikel
 • Stamgast Arlette Swartjes

  Stamgast vandaag is entertainer en kookgek Arlette Swartjes.

  Lees het hele artikel

Bert Eeftink, Renate Schutte, Dorothée Loorbach en Remco van 't Zelfde praten u bij over alles wat Overijssel bezighoudt. Ze ontvangen gasten uit de wereld van mode, sport en showbizz, onder wie veel bekende Nederlanders. Heb je een vraag voor één van de gasten of voor de presentatoren? Stel hem met #edned via Twitter.

Publiek foto Presentatoren EDNED 2013
De video wordt geladen
Nieuw seizoen En Dan Nog Even Dit Toegevoegd op 27-8-2013
dinsdag 13 augustus 2013 | 13:17 Laatst bijgewerkt: 13-8-2013 | 13:18

dinsdag 13 augustus 2013 | 12:59 Laatst bijgewerkt: 6-12-2013 | 10:25

Bert Eeftink

Zeg je Bert Eeftink, dan zeg je goor... Goor? Ja, als in de plaatsnaam in Twente waar hij woont. Bert is een veelzijdige creatieve persoon. Niet alleen presenteert hij En Dan Nog Even Dit, hij maakt ook andere programma's voor TV Oost, zoals Met Hulzebosch de hort op en Villa Frans. En hij schijnt zeer goede vrienden te zijn met een zekere Hendrik, voor zover je tenminste met deze 'hellige' vent vrienden kunt zijn. Bert samengevat in een paar woorden: sportief, humor, pasta en Italië. En Dan Nog Even Dit is voor Bert een dik half uur ontspannende, humoristische, informatieve en vooral leuke televisie. Welke gasten er nog op z'n wenslijstje staan? Anouk, Liv Tailor... Nee, doe ook maar niet, straks vallen ze tegen en dat zou jammer zijn.

Dorothée Loorbach

Dorothée deed al vijf jaar marketingcommunicatie toen ze uit het niets benaderd werd om bij RTV Oost ‘Made in Overijssel’ te presenteren. En toen ze ineens gevraagd werd voor En Dan Nog Even Dit vond ze dat zo gaaf dat ze er niet eens over na hoefde te denken. Dorothée samengevat in een paar woorden: leuke uitjes, duizendpoot, muziek en levensgenieter. En als ze uit iedereen mag kiezen, wil ze wel aan tafel met Barack Obama, Richard Branson, Nelson Mandela en als stamgast Keith Richards. Maar Theo Maassen, Tommie Wieringa, Johnny de Mol en Máxima is ook goed...

Renate Schutte

Renate is geboren op 8 juli 1974 in Zwolle. Ze komt uit een gezin met 4 kinderen. Ze heeft twee zussen en een broer, Renate zit er tussenin. Tot haar 23ste woonde ze in Zwolle, daarna verhuisde ze naar Brabant. Tegenwoordig woont ze met haar kinderen vlakbij Utrecht. Renate samengevat in een paar woorden: lekker koken en eten, lezen en avontuurlijke dingen doen. Slechte gewoontes? Dat is eigenlijk ook een goede gewoonte; ze is namelijk erg nieuwsgierig en vraagt alles en soms ook vragen die je niet behoort te stellen… De EDNED-gasten zijn dus alvast gewaarschuwd!

Remco van 't Zelfde

Verslaggever voor de nieuwsprogramma's op Radio en TV Oost en presentator van En Dan Nog Even Dit. De uit Zwolle afkomstige Remco presenteert EDNED twee keer per week en vindt het een mooie kans om met tafelgasten door te praten over onderwerpen die in het nieuws staan of tot de verbeelding spreken. Nieuws verslaat hij als verslaggever op locatie en vaak moet dat snel en onder tijdsdruk. Aan de EDNED-tafel, samen met zijn collega’s, is er ruimte voor leuke, inhoudelijke en spannende gesprekken!

André van der Zee

Veelzijdig en van alle markten thuis. Het maakt niet uit welke presentator ziek of verhinderd is, André komt invallen. Woonachtig in het mooiste dorp van Overijssel, Wijhe, en daar is hij trots op. André begon als presentator bij SBS Travel waar hij reisclips presenteerde. Voor TV Oost maakte hij al tal van programma's, vooral op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn blij met onze 'duurzame' rots in de branding!

dinsdag 3 september 2013 | 22:04 Laatst bijgewerkt: 3-9-2013 | 22:20
 • Foto 1 foto

Natuurlijk kun je En Dan Nog Even Dit ook volgen via social media.

Nieuws over de uitzendingen, foto's van achter de schermen, links van websites die tijdens de uitzending worden genoemd, we delen het via Twitter en Facebook. En natuurlijk kun je via social media ook vragen stellen en meepraten.

Twitter

Op Twitter doe je dat met #edned en volg je @endannogevendit.

Facebook

Ook op Facebook is En Dan Nog Even Dit actief. Like je onze pagina? Dan blijf je altijd op de hoogte!

 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  24 april 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  25 april 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  28 april 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  29 april 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  30 april 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  1 mei 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  23 april 2014 17:21 Gasten: Ewald Aaltink, Henk Jan Meijer, Erik Hulzebosch
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  22 april 2014 17:21 Gasten: Johan Zomerdijk, Diet Gerritsen, Willem Jan Zwart, Bas Nijhuis
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  18 april 2014 17:21 Gasten: Hedy Pol, Nicole Bulk, Dennis Stans, Marga Bult
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  17 april 2014 17:21 Gasten: Bert van Eijck, Frank Greeven, Arijan van Bavel
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  16 april 2014 17:21 Gasten: Henk en Stephan Wageman, Nick Runhaar, Fardau Wagenaar
reclame
reclame