Onderwerpen

 • niet meer alleen

  De video wordt geladen

  Zeezeiler Henk de Velde uit Kampen zal a.s vrijdag aan het begin van SAIL Kampen de Vlootschouw afnemen. De bekende Kamper Kogge zal als Admiraalschip voor de Stadsbrug afmeren. De vlootschouw wordt vanaf dit schip afgenomen. Henk vindt het een hele eer.

  Lees het hele artikel
 • De finale van 77

  De video wordt geladen

  Aanstaande zondag 20 april speelt PEC Zwolle voor de 2de keer de finale van de KNVB Beker. Twee Zwolse journalisten vader en zoon Henk en Stephan Wageman hebben een boek geschreven over de vorige bekerfinale van PEC in 1977. PEC Zwolle verloor in de finale van '77 met 3-0 van FC Twente (na verlenging). De wat oudere PEC-supporters worden nog steeds boos als ze aan die wedstrijd terugdenken, want toen het nog 0-0 stond werd er onterecht een goal van PEC Zwolle afgekeurd door de scheidsrechter. Vader en zoon komen in En Dan Nog Even Dit vertellen over de finale van 77.

  Lees het hele artikel
 • Run op shirts bekerfinale PEC Zwolle

  'De laatste weken draai ik mega veel overuren. Slapen doe ik nauwelijks, zo'n 4 uurtjes per nacht', aldus Nick Runhaar uit Almelo. Reden: de verkoop van zijn Pecman-shirts is volledig uit de hand gelopen. Een aantal weken geleden bedacht de 36 jarige ondernemer het t-shirt bedoeld voor de bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax. Toen Nick Runhaar het eigen ontwerp op de site van zijn bedrijf zette en er via social media bekendheid aan gaf, ging het aantal hits snel omhoog. 'Normaal hebben we zo'n dertig klanten op de site, nu waren het er 1100 tegelijk', aldus Nick Runhaar.

  Lees het hele artikel
 • Stamgast Fardau Wagenaar

  De video wordt geladen

  Stamgast vandaag is sportjournalist Fardau Wagenaar.

  Lees het hele artikel

Bert Eeftink, Renate Schutte, Dorothée Loorbach en Remco van 't Zelfde praten u bij over alles wat Overijssel bezighoudt. Ze ontvangen gasten uit de wereld van mode, sport en showbizz, onder wie veel bekende Nederlanders. Heb je een vraag voor één van de gasten of voor de presentatoren? Stel hem met #edned via Twitter.

Publiek foto Presentatoren EDNED 2013
De video wordt geladen
Nieuw seizoen En Dan Nog Even Dit Toegevoegd op 27-8-2013
dinsdag 13 augustus 2013 | 13:17 Laatst bijgewerkt: 13-8-2013 | 13:18

dinsdag 13 augustus 2013 | 12:59 Laatst bijgewerkt: 6-12-2013 | 10:25

Bert Eeftink

Zeg je Bert Eeftink, dan zeg je goor... Goor? Ja, als in de plaatsnaam in Twente waar hij woont. Bert is een veelzijdige creatieve persoon. Niet alleen presenteert hij En Dan Nog Even Dit, hij maakt ook andere programma's voor TV Oost, zoals Met Hulzebosch de hort op en Villa Frans. En hij schijnt zeer goede vrienden te zijn met een zekere Hendrik, voor zover je tenminste met deze 'hellige' vent vrienden kunt zijn. Bert samengevat in een paar woorden: sportief, humor, pasta en Italië. En Dan Nog Even Dit is voor Bert een dik half uur ontspannende, humoristische, informatieve en vooral leuke televisie. Welke gasten er nog op z'n wenslijstje staan? Anouk, Liv Tailor... Nee, doe ook maar niet, straks vallen ze tegen en dat zou jammer zijn.

Dorothée Loorbach

Dorothée deed al vijf jaar marketingcommunicatie toen ze uit het niets benaderd werd om bij RTV Oost ‘Made in Overijssel’ te presenteren. En toen ze ineens gevraagd werd voor En Dan Nog Even Dit vond ze dat zo gaaf dat ze er niet eens over na hoefde te denken. Dorothée samengevat in een paar woorden: leuke uitjes, duizendpoot, muziek en levensgenieter. En als ze uit iedereen mag kiezen, wil ze wel aan tafel met Barack Obama, Richard Branson, Nelson Mandela en als stamgast Keith Richards. Maar Theo Maassen, Tommie Wieringa, Johnny de Mol en Máxima is ook goed...

Renate Schutte

Renate is geboren op 8 juli 1974 in Zwolle. Ze komt uit een gezin met 4 kinderen. Ze heeft twee zussen en een broer, Renate zit er tussenin. Tot haar 23ste woonde ze in Zwolle, daarna verhuisde ze naar Brabant. Tegenwoordig woont ze met haar kinderen vlakbij Utrecht. Renate samengevat in een paar woorden: lekker koken en eten, lezen en avontuurlijke dingen doen. Slechte gewoontes? Dat is eigenlijk ook een goede gewoonte; ze is namelijk erg nieuwsgierig en vraagt alles en soms ook vragen die je niet behoort te stellen… De EDNED-gasten zijn dus alvast gewaarschuwd!

Remco van 't Zelfde

Verslaggever voor de nieuwsprogramma's op Radio en TV Oost en presentator van En Dan Nog Even Dit. De uit Zwolle afkomstige Remco presenteert EDNED twee keer per week en vindt het een mooie kans om met tafelgasten door te praten over onderwerpen die in het nieuws staan of tot de verbeelding spreken. Nieuws verslaat hij als verslaggever op locatie en vaak moet dat snel en onder tijdsdruk. Aan de EDNED-tafel, samen met zijn collega’s, is er ruimte voor leuke, inhoudelijke en spannende gesprekken!

André van der Zee

Veelzijdig en van alle markten thuis. Het maakt niet uit welke presentator ziek of verhinderd is, André komt invallen. Woonachtig in het mooiste dorp van Overijssel, Wijhe, en daar is hij trots op. André begon als presentator bij SBS Travel waar hij reisclips presenteerde. Voor TV Oost maakte hij al tal van programma's, vooral op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn blij met onze 'duurzame' rots in de branding!

dinsdag 3 september 2013 | 22:04 Laatst bijgewerkt: 3-9-2013 | 22:20
 • Foto 1 foto

Natuurlijk kun je En Dan Nog Even Dit ook volgen via social media.

Nieuws over de uitzendingen, foto's van achter de schermen, links van websites die tijdens de uitzending worden genoemd, we delen het via Twitter en Facebook. En natuurlijk kun je via social media ook vragen stellen en meepraten.

Twitter

Op Twitter doe je dat met #edned en volg je @endannogevendit.

Facebook

Ook op Facebook is En Dan Nog Even Dit actief. Like je onze pagina? Dan blijf je altijd op de hoogte!

 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  25 april 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  28 april 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  29 april 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  30 april 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  1 mei 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  2 mei 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  24 april 2014 17:21 Gasten: Ben Nijhuis, gebroeders Grönefeld en Arlette Swartjens
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  23 april 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  22 april 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  18 april 2014 17:21 Gasten: Hedy Pol, Nicole Bulk, Dennis Stans, Marga Bult
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  17 april 2014 17:21 Gasten: Bert van Eijck, Frank Greeven, Arijan van Bavel
reclame
reclame