Onderwerpen

 • Gülsen Yaslar

  Gülsen Yaslar, een bloemiste uit Hengelo met een duidelijke visie schuift aan in EDNED. Ze mist allochtone mensen in de bloemenbranche. Gülsen hoopt meer scholieren enthousiast te krijgen voor het volgen van een opleiding in de groensector.  Volgens haar zit er genoeg talent alleen is het vak nog niet zo bekend. 

  Lees het hele artikel
 • Tien miljoen extra voor groen onderwijs

  Agrarische opleidingen zijn gered, er hoeft niet nog meer bezuinigd te worden. Sterker nog, ze krijgen er rond de tien miljoen euro bij om de aanwas van leerlingen het hoofd te kunnen bieden, zo bleek deze week bij de Financiële Beschou­wingen.  Maar .... de beloofde tien miljoen gaat naar de universitaire opleidingen en niet naar het VMBO en MBO. Willem Huiskamp, van AOC Oost praat ons bij over het heden en de toekomst van de middelbare groene opleidingen in Overijssel.

  Lees het hele artikel
 • Peer Heiligers

  Het is de tijd van de Oktoberfesten. Een jaarlijks volksfeest dat zijn oorsprong kent in het Duitse München. Maar tegenwoordig hoef je voor een heus Oktoberfest niet meer naar Duitsland af te reizen. Ook in Nederland worden er op dit moment een groot aantal georganiseerd. Twee ingrediënten zijn noodzakelijk: bier & volksmuziek uit de Alpenlanden. Vanavond in En Dan Nog Even Dit, Peer Heiligers van de Palemiger Spatzen.

  Lees het hele artikel
 • Cynthia Schultz

  De 23-jarige Cynthia Schulz, oftewel Miss Lipgloss uit Zwolle, is vandaag de stamgast van En Dan Nog Even Dit.

  Lees het hele artikel

Bert Eeftink, Dorothée Loorbach, Remco van 't Zelfde en Hester van den Top praten u bij over alles wat Overijssel bezighoudt en duiken in de achtergronden van het nieuws met bekende en minder bekende gasten. Heb je een vraag voor één van de gasten of voor de presentatoren? Stel hem met #edned via Twitter.

Publiek

En Dan Nog Even Dit

De video wordt geladen
Uitzending EDNED bijwonen Toegevoegd op 28-4-2014
De video wordt geladen
En Dan Nog Even Dit Toegevoegd op 2-9-2014
dinsdag 13 augustus 2013 | 13:17 Laatst bijgewerkt: 13-8-2013 | 13:18

dinsdag 13 augustus 2013 | 12:59 Laatst bijgewerkt: 1-9-2014 | 15:14

Bert Eeftink

Zeg je Bert Eeftink, dan zeg je goor... Goor? Ja, als in de plaatsnaam in Twente waar hij woont. Bert is een veelzijdige creatieve persoon. Niet alleen presenteert hij En Dan Nog Even Dit, hij maakt ook andere programma's voor TV Oost, zoals Met Hulzebosch de hort op en Villa Frans. En hij schijnt zeer goede vrienden te zijn met een zekere Hendrik, voor zover je tenminste met deze 'hellige' vent vrienden kunt zijn. Bert samengevat in een paar woorden: sportief, humor, pasta en Italië. En Dan Nog Even Dit is voor Bert een dik half uur ontspannende, humoristische, informatieve en vooral leuke televisie. Welke gasten er nog op z'n wenslijstje staan? Anouk, Liv Tailor... Nee, doe ook maar niet, straks vallen ze tegen en dat zou jammer zijn.

Dorothée Loorbach

Dorothée deed al vijf jaar marketingcommunicatie toen ze uit het niets benaderd werd om bij RTV Oost ‘Made in Overijssel’ te presenteren. En toen ze ineens gevraagd werd voor En Dan Nog Even Dit vond ze dat zo gaaf dat ze er niet eens over na hoefde te denken. Dorothée samengevat in een paar woorden: leuke uitjes, duizendpoot, muziek en levensgenieter. En als ze uit iedereen mag kiezen, wil ze wel aan tafel met Barack Obama, Richard Branson, Nelson Mandela en als stamgast Keith Richards. Maar Theo Maassen, Tommie Wieringa, Johnny de Mol en Máxima is ook goed...

Hester van den Top

Hester, de benjamin van onze presentatoren, is afkomstig uit het Gelderse Putten, maar heeft inmiddels al flink wat gezien van Overijssel. Ze volgde de School van de Journalistiek in Zwolle en woont tegenwoordig in Twente. In 2008 kwam ze bij RTV Oost werken waar ze als sportpresentator en -verslaggever aan de slag ging. In de zomer van 2014 trok Hester de hele provincie door als één van de presentatoren van Heerlijk Overijssel. En dat smaakte naar meer... En Dan Nog Even Dit is een nieuwe uitdaging die ze naast haar werkzaamheden voor de sport oppakt. Ze heeft er zin in!

Remco van 't Zelfde

Verslaggever voor de nieuwsprogramma's op Radio en TV Oost en presentator van En Dan Nog Even Dit. De uit Zwolle afkomstige Remco presenteert EDNED twee keer per week en vindt het een mooie kans om met tafelgasten door te praten over onderwerpen die in het nieuws staan of tot de verbeelding spreken. Nieuws verslaat hij als verslaggever op locatie en vaak moet dat snel en onder tijdsdruk. Aan de EDNED-tafel, samen met zijn collega’s, is er ruimte voor leuke, inhoudelijke en spannende gesprekken!

André van der Zee

Veelzijdig en van alle markten thuis. Het maakt niet uit welke presentator ziek of verhinderd is, André komt invallen. Woonachtig in het mooiste dorp van Overijssel, Wijhe, en daar is hij trots op. André begon als presentator bij SBS Travel waar hij reisclips presenteerde. Voor TV Oost maakte hij al tal van programma's, vooral op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn blij met onze 'duurzame' rots in de branding!

dinsdag 3 september 2013 | 22:04 Laatst bijgewerkt: 3-9-2013 | 22:20
 • Foto 1 foto

Natuurlijk kun je En Dan Nog Even Dit ook volgen via social media.

Nieuws over de uitzendingen, foto's van achter de schermen, links van websites die tijdens de uitzending worden genoemd, we delen het via Twitter en Facebook. En natuurlijk kun je via social media ook vragen stellen en meepraten.

Twitter

Op Twitter doe je dat met #edned en volg je @endannogevendit.

Facebook

Ook op Facebook is En Dan Nog Even Dit actief. Like je onze pagina? Dan blijf je altijd op de hoogte!

 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  2 oktober 2014 17:21 Gasten: Peer Heiligers, Gülsen Yaslar, Cynthia Schultz Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  3 oktober 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  6 oktober 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  7 oktober 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  8 oktober 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  9 oktober 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  1 oktober 2014 17:21 Gasten: Edwin van Adrichem, Arjan Haken, Sandra Timmerman, Robert Speijdel.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  30 september 2014 17:21 Gasten: Yvonne Smulders, Annet Jacobs, Willem de Vriend
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  29 september 2014 17:21 Gasten: Harry Oosterhuis, Marijn de Vries
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  26 september 2014 17:21 Gasten: Hans Kazan, Özcan Akyol, Kim Kötter
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  25 september 2014 17:21 Gasten: Lucy Nijhuis, Nadine Köhle, Hans Peter Benschop, Arijan van Bavel
reclame
reclame