Onderwerpen

 • Rianca Evers-den Ouden over de transitie in de jeugdzorg

  De video wordt geladen

  Rianca Evers-den Ouden uit Vriezenveen is raadslid in de gemeente Twenterand met jeugdzorg in haar portefeuille en daarnaast moeder van een zoon met Asperger, een aandoening in het autistische spectrum. Er is momenteel veel te doen om de zogenoemde transitie in de zorg. De overheid draagt de zorgtaken per 1 januari a.s. over aan de gemeenten en dat levert veel onzekerheid en onduidelijkheid op. Vanuit haar raadslidmaatschap heeft Rianca dagelijks te maken met deze transitie en de problemen die het met zich meebrengt. In En Dan Nog Even Dit horen we haar uitgesproken mening.

  Lees het hele artikel
 • Gijs Oosterhuis - Twentse Jonge Ambtenaar 2014

  De video wordt geladen

  Gijs Oosterhuis, Twentse Jonge Ambtenaar van 2014, gaat morgen proberen weer een ronde verder te komen in de strijd om de landelijke titel Jonge Ambtenaren van het jaar 2015. Gijs is afdelingshoofd van het Klant Contact Centrum van Noaberkracht Dinkelland & Tubbergen.

  Lees het hele artikel
 • Stamgast Marga Bult

  De video wordt geladen

  Stamgast vandaag is zangeres en societydiva Marga Bult.

  Lees het hele artikel

Bert Eeftink, Dorothée Loorbach, Remco van 't Zelfde en Hester van den Top praten u bij over alles wat Overijssel bezighoudt en duiken in de achtergronden van het nieuws met bekende en minder bekende gasten. Heb je een vraag voor één van de gasten of voor de presentatoren? Stel hem met #edned via Twitter.

En Dan Nog Even Dit
En Dan Nog Even Dit
De video wordt geladen
Uitzending EDNED bijwonen Toegevoegd op 28-4-2014
De video wordt geladen
En Dan Nog Even Dit Toegevoegd op 2-9-2014 Bekijk op
dinsdag 13 augustus 2013 | 13:17 Laatst bijgewerkt: 13-8-2013 | 13:18

dinsdag 13 augustus 2013 | 12:59 Laatst bijgewerkt: 1-9-2014 | 15:14

Bert Eeftink

Zeg je Bert Eeftink, dan zeg je goor... Goor? Ja, als in de plaatsnaam in Twente waar hij woont. Bert is een veelzijdige creatieve persoon. Niet alleen presenteert hij En Dan Nog Even Dit, hij maakt ook andere programma's voor TV Oost, zoals Met Hulzebosch de hort op en Villa Frans. En hij schijnt zeer goede vrienden te zijn met een zekere Hendrik, voor zover je tenminste met deze 'hellige' vent vrienden kunt zijn. Bert samengevat in een paar woorden: sportief, humor, pasta en Italië. En Dan Nog Even Dit is voor Bert een dik half uur ontspannende, humoristische, informatieve en vooral leuke televisie. Welke gasten er nog op z'n wenslijstje staan? Anouk, Liv Tailor... Nee, doe ook maar niet, straks vallen ze tegen en dat zou jammer zijn.

Dorothée Loorbach

Dorothée deed al vijf jaar marketingcommunicatie toen ze uit het niets benaderd werd om bij RTV Oost ‘Made in Overijssel’ te presenteren. En toen ze ineens gevraagd werd voor En Dan Nog Even Dit vond ze dat zo gaaf dat ze er niet eens over na hoefde te denken. Dorothée samengevat in een paar woorden: leuke uitjes, duizendpoot, muziek en levensgenieter. En als ze uit iedereen mag kiezen, wil ze wel aan tafel met Barack Obama, Richard Branson, Nelson Mandela en als stamgast Keith Richards. Maar Theo Maassen, Tommie Wieringa, Johnny de Mol en Máxima is ook goed...

Hester van den Top

Hester, de benjamin van onze presentatoren, is afkomstig uit het Gelderse Putten, maar heeft inmiddels al flink wat gezien van Overijssel. Ze volgde de School van de Journalistiek in Zwolle en woont tegenwoordig in Twente. In 2008 kwam ze bij RTV Oost werken waar ze als sportpresentator en -verslaggever aan de slag ging. In de zomer van 2014 trok Hester de hele provincie door als één van de presentatoren van Heerlijk Overijssel. En dat smaakte naar meer... En Dan Nog Even Dit is een nieuwe uitdaging die ze naast haar werkzaamheden voor de sport oppakt. Ze heeft er zin in!

Remco van 't Zelfde

Verslaggever voor de nieuwsprogramma's op Radio en TV Oost en presentator van En Dan Nog Even Dit. De uit Zwolle afkomstige Remco presenteert EDNED twee keer per week en vindt het een mooie kans om met tafelgasten door te praten over onderwerpen die in het nieuws staan of tot de verbeelding spreken. Nieuws verslaat hij als verslaggever op locatie en vaak moet dat snel en onder tijdsdruk. Aan de EDNED-tafel, samen met zijn collega’s, is er ruimte voor leuke, inhoudelijke en spannende gesprekken!

André van der Zee

Veelzijdig en van alle markten thuis. Het maakt niet uit welke presentator ziek of verhinderd is, André komt invallen. Woonachtig in het mooiste dorp van Overijssel, Wijhe, en daar is hij trots op. André begon als presentator bij SBS Travel waar hij reisclips presenteerde. Voor TV Oost maakte hij al tal van programma's, vooral op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn blij met onze 'duurzame' rots in de branding!

dinsdag 3 september 2013 | 22:04 Laatst bijgewerkt: 3-9-2013 | 22:20
 • Foto 1 foto

Natuurlijk kun je En Dan Nog Even Dit ook volgen via social media.

Nieuws over de uitzendingen, foto's van achter de schermen, links van websites die tijdens de uitzending worden genoemd, we delen het via Twitter en Facebook. En natuurlijk kun je via social media ook vragen stellen en meepraten.

Twitter

Op Twitter doe je dat met #edned en volg je @endannogevendit.

Facebook

Ook op Facebook is En Dan Nog Even Dit actief. Like je onze pagina? Dan blijf je altijd op de hoogte!

 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  27 november 2014 17:21 Gasten: Gijs Oosterhuis, Rianca Evers-den Ouden, Marga Bult. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  28 november 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  1 december 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  2 december 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  3 december 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  4 december 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  27 november 2014 17:21 Gasten: Gijs Oosterhuis, Rianca Evers-den Ouden, Marga Bult.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  26 november 2014 17:21 Gasten: Ben Weber, Han Brinkcate, Fardau Wagenaar
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  25 november 2014 17:21 Gasten: Lennard Hilterman, Martin Landkroon
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  24 november 2014 17:21 Gasten: Wilma Jansen van der Sligte, Marleen Schepers, Marijn de Vries
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  21 november 2014 17:21 Gasten: Jolande Verheij, Frank Janssen, Jos Oostendorp, Ernest Meholli, Marga Bult
reclame
reclame