Onderwerpen

 • Sexy boerinnen

  De video wordt geladen

  Vrijdag 24 oktober verruilen vier boerendochters uit Overijssel de oprit van de boerderij voor de rode loper bij Pampus in Wilp. Op die dag is de officiële presentatie van de Boerinnenkalender 2015. Het eerste exemplaar wordt dan overhandigd aan staatssecretaris Sharon Dijksma van landbouw. Vanavond zijn twee Overijsselse beauty's & de initiatiefnemer van de boerinnenkalender te gast in En Dan Nog Even Dit.

  Lees het hele artikel
 • Patrick 'Zwarte Piet' Peezenkamp demonstreert in Den Haag

  De video wordt geladen

  Hengeloër Patrick Peezenkamp organiseert zaterdag in het centrum van Den Haag een grote demonstratie voor het behoud van Zwarte Piet. Op zijn Facebookpagina kreeg hij al meer dan 2700 likes. Maar de actie roept ook minder sympathieke reacties op die in de buurt komen van racisme. Hoe gaat hij daar mee om? De Hengeloër kruipt al jaren met veel plezier in de huid van Zwarte Piet. Een gele, paarse of stroopwafelpiet ziet hij niet zitten: "Het is een sprookje, Doornroosje en de zeven dwergen verander je toch ook niet?"

  Lees het hele artikel
 • Website oplossen burenproblemen

  De video wordt geladen

  Welzijnsinstelling Travers Welzijn in Zwolle heeft een landelijke website gelanceerd voor het oplossen van burenproblemen www.problemenmetjeburen.nl  Initiatiefneemster Marianne Grooten schuift aan om hierover te vertellen.

  Lees het hele artikel
 • Stamgast Arijan van Bavel

  Stamgast is theaterondernemer Arijan van Bavel

  Lees het hele artikel

Bert Eeftink, Dorothée Loorbach, Remco van 't Zelfde en Hester van den Top praten u bij over alles wat Overijssel bezighoudt en duiken in de achtergronden van het nieuws met bekende en minder bekende gasten. Heb je een vraag voor één van de gasten of voor de presentatoren? Stel hem met #edned via Twitter.

Publiek

En Dan Nog Even Dit

De video wordt geladen
Uitzending EDNED bijwonen Toegevoegd op 28-4-2014
De video wordt geladen
En Dan Nog Even Dit Toegevoegd op 2-9-2014 Bekijk op
dinsdag 13 augustus 2013 | 13:17 Laatst bijgewerkt: 13-8-2013 | 13:18

dinsdag 13 augustus 2013 | 12:59 Laatst bijgewerkt: 1-9-2014 | 15:14

Bert Eeftink

Zeg je Bert Eeftink, dan zeg je goor... Goor? Ja, als in de plaatsnaam in Twente waar hij woont. Bert is een veelzijdige creatieve persoon. Niet alleen presenteert hij En Dan Nog Even Dit, hij maakt ook andere programma's voor TV Oost, zoals Met Hulzebosch de hort op en Villa Frans. En hij schijnt zeer goede vrienden te zijn met een zekere Hendrik, voor zover je tenminste met deze 'hellige' vent vrienden kunt zijn. Bert samengevat in een paar woorden: sportief, humor, pasta en Italië. En Dan Nog Even Dit is voor Bert een dik half uur ontspannende, humoristische, informatieve en vooral leuke televisie. Welke gasten er nog op z'n wenslijstje staan? Anouk, Liv Tailor... Nee, doe ook maar niet, straks vallen ze tegen en dat zou jammer zijn.

Dorothée Loorbach

Dorothée deed al vijf jaar marketingcommunicatie toen ze uit het niets benaderd werd om bij RTV Oost ‘Made in Overijssel’ te presenteren. En toen ze ineens gevraagd werd voor En Dan Nog Even Dit vond ze dat zo gaaf dat ze er niet eens over na hoefde te denken. Dorothée samengevat in een paar woorden: leuke uitjes, duizendpoot, muziek en levensgenieter. En als ze uit iedereen mag kiezen, wil ze wel aan tafel met Barack Obama, Richard Branson, Nelson Mandela en als stamgast Keith Richards. Maar Theo Maassen, Tommie Wieringa, Johnny de Mol en Máxima is ook goed...

Hester van den Top

Hester, de benjamin van onze presentatoren, is afkomstig uit het Gelderse Putten, maar heeft inmiddels al flink wat gezien van Overijssel. Ze volgde de School van de Journalistiek in Zwolle en woont tegenwoordig in Twente. In 2008 kwam ze bij RTV Oost werken waar ze als sportpresentator en -verslaggever aan de slag ging. In de zomer van 2014 trok Hester de hele provincie door als één van de presentatoren van Heerlijk Overijssel. En dat smaakte naar meer... En Dan Nog Even Dit is een nieuwe uitdaging die ze naast haar werkzaamheden voor de sport oppakt. Ze heeft er zin in!

Remco van 't Zelfde

Verslaggever voor de nieuwsprogramma's op Radio en TV Oost en presentator van En Dan Nog Even Dit. De uit Zwolle afkomstige Remco presenteert EDNED twee keer per week en vindt het een mooie kans om met tafelgasten door te praten over onderwerpen die in het nieuws staan of tot de verbeelding spreken. Nieuws verslaat hij als verslaggever op locatie en vaak moet dat snel en onder tijdsdruk. Aan de EDNED-tafel, samen met zijn collega’s, is er ruimte voor leuke, inhoudelijke en spannende gesprekken!

André van der Zee

Veelzijdig en van alle markten thuis. Het maakt niet uit welke presentator ziek of verhinderd is, André komt invallen. Woonachtig in het mooiste dorp van Overijssel, Wijhe, en daar is hij trots op. André begon als presentator bij SBS Travel waar hij reisclips presenteerde. Voor TV Oost maakte hij al tal van programma's, vooral op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn blij met onze 'duurzame' rots in de branding!

dinsdag 3 september 2013 | 22:04 Laatst bijgewerkt: 3-9-2013 | 22:20
 • Foto 1 foto

Natuurlijk kun je En Dan Nog Even Dit ook volgen via social media.

Nieuws over de uitzendingen, foto's van achter de schermen, links van websites die tijdens de uitzending worden genoemd, we delen het via Twitter en Facebook. En natuurlijk kun je via social media ook vragen stellen en meepraten.

Twitter

Op Twitter doe je dat met #edned en volg je @endannogevendit.

Facebook

Ook op Facebook is En Dan Nog Even Dit actief. Like je onze pagina? Dan blijf je altijd op de hoogte!

 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  23 oktober 2014 17:21 Gasten: Patrick Peezenkamp, Jorinda Tempelman, Stef Bloo, Marianne Grooten, Arijan van Bavel. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  24 oktober 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  27 oktober 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  28 oktober 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  29 oktober 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  30 oktober 2014 17:21 Dagelijks praatprogramma over de actualiteit en andere onderwerpen die Overijssel bezighouden. Deze uitzending kunt u hier later terugkijken.
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  22 oktober 2014 17:21 Gasten: Ronald Ligthart, Sophie de Boer, Bas Nijhuis
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  21 oktober 2014 17:21 Gasten: Wout Brama, Arjan Haken, Edwin van Adrichem, Peter Dullaert
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  20 oktober 2014 17:21 Gasten: Eddie van Hijum, Albert Zomer, Marijn de Vries
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  17 oktober 2014 17:21 Gasten: Vanessa Evers, Gerard Marsman, Bas Nijhof, Martin-Jan van Santen
 • En Dan Nog Even Dit

  En Dan Nog Even Dit

  16 oktober 2014 17:21 Gasten: Henk Kempers, Marjolein van Klink, Erik Hulzebosch
reclame
reclame