Onderwerpen

 • Waar komt dit boeket bloemen vandaan? Het lag voor de deur van het afgebrande huis in Dedemsvaart

  De video wordt geladen ...

  De politie wil weten waar het boeket bloemen vandaan komt dat voor het huis aan De Koningsvaren in Dedemsvaart lag waar vorige week brand uitbrak. Het boeket met gekleurde gerbera's werd in het weekend voor de brand bij het huis neergelegd. De politie wil weten door wie, en waar het boeket bloemen gekocht is. 

  Lees het hele artikel
 • Wie gooide stenen vanaf parkeergarage Diezerpoort in Zwolle?

  De video wordt geladen ...

  Een vrouw van 44 is gewond geraakt toen er vanaf parkeergarage Diezerpoort in Zwolle stenen naar beneden werden gegooid. Ze heeft er een zware hersenschudding aan overgehouden en lange tijd niet kunnen werken. 

  Lees het hele artikel
 • Politie op zoek naar belangrijke getuige van brand bij Stadsbrasserie Almelo

  De video wordt geladen ...

  De politie zoekt een blanke, kale man die vlak voor de brand bij de Stadsbrasserie in Almelo meerdere keren langs het pand fietste. In de nacht van 28 februari op 1 maart brandde de eerste etage van de Stadsbrasserie aan de Grotestraat volledig uit. Het pand is sindsdien onbruikbaar. 

  Lees het hele artikel
 • Deze man neemt in Enschede geld op met de bankpas die uit een huis in Hengelo is gestolen

  De video wordt geladen ...

  Bij de geldautomaat aan de Stadsgravenstraat in Enschede is een man gefilmd die geld opneemt met een gestolen bankpas. 

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  2 november 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 oktober 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel. Vandaag bekogeling met stenen in Zwolle, brandstichting in Almelo, pinnen met gestolen pas in Hengelo, inbraak in supermarkt in Haaksbergen en brandstichting in Dedemsvaart. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  5 oktober 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt tips en hulp bij het oplossen van misdrijven in Overijssel Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  21 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  De politie vraagt de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. Ook deze keer bewakingsbeelden waarop daders te zien zijn en gesprekken met slachtoffers. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  7 september 2017 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep bewakingsbeelden van o.m. een gewapende overval op een supermarkt in Enschede en een plofkraak bij een bank in Diepenveen. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  24 augustus 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt in Onder de Loep hulp bij het oplossen van misdrijven in Zwolle, Almelo, Haaksbergen en Lonneker. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  10 augustus 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw hulp bij het oplossen van overvallen in Zwolle, Lonneker en Enschede Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  27 juli 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Enschede, Deventer, Hengelo, Zwolle, Raalte en Almelo Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  13 juli 2017 17:45

  Onder de Loep

  De politie vraagt uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Tubbergen, Zwolle, Enschede en Almelo. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie