Vrouwen PEC Zwolle sluiten goed seizoen af met zege bij PSV

PEC Zwolle Vrouwen heeft het goede seizoen in stijl afgesloten. Bij PSV won het met 2-1 en daardoor komt het op gelijke hoogte met nummer drie, Heerenveen.
In de eerste helft was de thuisploeg de betere en het kreeg ook enkele kansen op de openingstreffer. Zwolle was eigenlijk alleen namens Esmee de Graaf echt gevaarlijk, maar zij schoot over. Kort voor rust werd het 1-0. Lucie Akkerman scoorde via de onderkant van de lat. Die 1-0 was ook de ruststand.

Zwolle buigt achterstand om

Na een goede redding van Stephanie Bukovec op een inzet Vanity Lewerissa, werd het aan de andere kant na een uur gelijk. Esmee de Graaf maakte haar vierde treffer van de play-offs en zorgde voor de 1-1. Die stand bleef lang op het bord staan, maar zes minuten voor het einde was er toch de zege voor Zwolle. Babiche Roof benutte een strafschop en zorgde voor de 1-2 eindstand.