HHC Hardenberg boekt ruime en knappe zege bij Rijnsburgse Boys

Een zeer ruime zege voor HHC
Een zeer ruime zege voor HHC © Pro Shots
HHC Hardenberg heeft de overwinning op TEC van vorige week een goed vervolg gegeven. Rijnsburgse Boys, de nummer drie in de stand, werd in eigen huis op een 6-1 nederlaag getrakteerd.
Na een kleine twintig minuten kwam HHC op voorsprong door Tiemen van Hezel. Het was zijn eerste treffer van het seizoen. De thuisploeg kwam bijna op gelijke hoogte, maar Giovialli Serbony zag zijn inzet van de doellijn worden gehaald. Namens HHC schoot Hemmink net naast. Even later was het rust: 0-1.
Kort na de pauze werd het 0-2. Van Hezel maakte zijn tweede van de middag. Na een uur was het al beslist. Rens van Benthem zorgde met zijn zesde van het seizoen voor de 0-3. Tien minuten later maakte hij ook zijn zevende en dus de vierde voor HHC. Shkodran Metaj zorgde direct daarna al voor de 0-5. Joël Tillema zorgde tien minuten voor het einde voor de eretreffer voor Rijnsburgse Boys, maar verder dan 1-5 kwam die ploeg niet. Sterker nog, het werd kort voor het einde werd het nog 1-6 door Rick Hemmink en direct daarna was het afgelopen.

Rijnsburgse Boys - HHC Hardenberg 1-6

0-1 Tiemen van Hezel (18)
0-2 Tiemen van Hezel (48)
0-3 Rens van Benthem (60)
0-4 Rens van Benthem (69)
0-5 Shkodran Metaj (71)
1-5 Joël Tillema (79)
1-6 Rick Hemmink (90)
Bekijk hier de statistieken van HHC na het duel in Rijnsburg.