Excelsior'31 lijdt bij SDC Putten derde nederlaag op rij

Melvin Koetsier
Melvin Koetsier © Excelsior'31.nl
Excelsior'31 is de tweede seizoenshelft begonnen met een nederlaag. Op bezoek bij SDC Putten verloor de ploeg van Peter Wesselink met 2-0 en dat betekent de derde verliespartij op rij in competitieverband.
In een gelijkopgaande eerste helft had Excelsior'31 het meeste balbezit en kreeg de ploeg ook de eerste kans. Penterman legde terug op Köse, maar de aanvaller schoot net naast. Op slag van rust kreeg SDC een goeie kans op de 1-0, maar Van den Brink vond doelman Koetsier op zijn weg.
Na rust kregen Ezafzafi en Penterman kansen op de openingstreffer, maar was het even later aan de andere kant wel raak. Cherkaoui rondde een counter van SDC vakkundig af, 1-0. In de slotminuut maakte Marijn Duits aan alle onzekerheid een einde door een vrije trap binnen te krullen: 2-0.

SDC Putten - Excelsior'31 2-0

1-0 Abdelmounim Cherkaoui (53)
2-0 Martijn Duits (90)
Bekijk hier de statistieken van Excelsior'31.