Staphorst en Huizen komen niet tot scoren bij hervatting hoofdklasse B

Mijnheer kreeg een goede kans, maar scoorde niet
Mijnheer kreeg een goede kans, maar scoorde niet © Staphorst
Het duel tussen Huizen en Staphorst is vanmiddag geëindigd in een gelijkspel. Bij de hervatting van de competitie in de hoofdklasse B kwamen beide ploegen niet tot scoren.
Huizen was in de beginfase de betere ploeg, maar dat leverde geen grote kansen op. Na 25 minuten bracht Staphorst-doelman Rutger Mulder redding op een schot van Bob Brilleman. Ook Nino van Jaarsveld, Aron Klaassen, Thomas Malolepszy en Murat Önal kregen mogelijkheden, maar kwamen niet tot scoren. Staphorst kreeg geen echte kansen en dus was het bij rust 0-0.
Na rust waren er opnieuw enkele kansen voor de thuisploeg, maar ook Staphorst liet zich zien. Rob Mijnheer schoot echter op doelman Rinaldo O'Niel. Even later kopte Ewald Koster over het doel van Huizen. Aan de andere kant ving doelman Mulder een kopbal van Jordey Buitenhuis en even later was het voorbij: 0-0.

Huizen - Staphorst 0-0

Bekijk hier de statistieken van Staphorst.