nieuws

Stegeman baalt: ''Heel erg vervelend als je het zo weggeeft met elkaar''

Ondanks dat Heracles Almelo tijdens de rust nog op gelijke hoogte stond met AZ, volgde er in de tweede helft een compleet ander spelbeeld. In Alkmaar werd het uiteindelijk maar liefst 5-0. Trainer John Stegeman baalt logischerwijs als een stekker van de onfortuinlijke nederlaag.
"We hebben AZ in een zetel geholpen door persoonlijke fouten te maken. Dat is heel erg vervelend. Daar 'knakken' we. Dat is niet goed. Als team zijn we daarin nog niet stabiel genoeg", vertelt de oefenmeester na afloop van het duel.
Stegeman zag deze uitslag niet aankomen. "Ik vind dat we wel geknokt hebben. We zaten aardig in de wedstrijd, zonder dat het groots was. Maar dat was AZ ook niet. In de tweede helft had ik het gevoel dat er ruimtes lagen om in te voetballen. Daar kwamen we beter in. Dan is het toch heel erg vervelend dat je de wedstrijd op zo'n manier weggeeft met elkaar."
Tot overmaat van ramp vielen Lerin Duarta en Dario van den Buijs ook nog eens geblesseerd uit. "Dat is afwachten. Daar kan ik nu nog niks over zeggen. Maar volgens mij ziet het er niet heel goed uit. We moesten noodgedwongen wisselen. De komende wedstrijd komen er weer spelers terug. Dus we gaan eens rustig kijken wie er allemaal fit zijn", besluit Stegeman.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.