nieuws

Gert-Jan Bruggink sterk in tweede kwalificatiewedstrijd Samorin

Gert-Jan Bruggink
Gert-Jan Bruggink
In de tweede kwalificatiewedstrijd voor de Grote Prijs van Samorin is Gert-Jan Bruggink tweede geworden. In Slowakije bleef de springruiter uit de Lutte met Casparo foutloos en werd tweede in een tijd van 65,84.
De overwinning ging naar de Italiaan Luca Coata, die met Quite Beauty iets sneller het parcours aflegde dan Bruggink (65,47). Ekaterina Petrochenkova snelde met Albany naar de derde tijd (66,17). Bruggink verdiende met zijn tweede plaats een bedrag van 4.920 euro. 

Ben Schroder derde in De Wolden

Bij CSI De Wolden is springruiter Ben Schröder uit Tubbergen derde geworden in de tweede kwalificatiewedstrijd. Met Don Diego bleef hij in 41,60 foutloos in de barrage. De Ier Shane Carey eiste met Boomerang de zege op door met 39,33 de snelste tijd te klokken. Lennard de Boer (VDL Edgar) werd tweede in 39,68. Schröder nam mocht met zijn derde plek 3.690 euro in ontvangst nemen. 

Greve vijfde in Knokke

Met Carrera is Willem Greve vijfde geworden bij een rubriek in het Belgische Knokke. De ruiter uit Markelo was wel foutloos in de barrage maar miste snelheid om voor de hoogste prijzen te strijden. Hij verzamelde 1.700 euro. De winst ging naar de Amerikaan Michael Hughes. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.