nieuws

Jeff Hardeveld naar Heracles Almelo

Jeff Hardeveld
Jeff Hardeveld © Heracles Almelo
Heracles Almelo heeft Jeff Hardeveld aangetrokken. De 22-jarige verdediger komt over van FC Utrecht en heeft een contract getekend voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.
Hardeveld begon zijn loopbaan bij Vitesse Delft en werd van daaruit opgenomen in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hardeveld stapte in 2014 over naar FC Utrecht. 

Kniekwetsuur
Hardeveld liep in 2015 een knieblessure op die hem geruime tijd aan de kant hield. Hiervan is hij inmiddels volledig hersteld. Hardeveld kan als linksback en als linker centrale verdediger uit de voeten.

Professioneel

"Ik wil graag weer veel gaan spelen in de Eredivisie, het zou mooi zijn als dit bij Heracles lukt", laat de aanwinst weten. "Ik heb fijne gesprekken gehad en ook het stadion gezien. Het ziet er allemaal goed en professioneel uit. Ik heb met een aantal mensen gesproken, waaronder Kristoffer Peterson. Ook hij was heel positief."

Prima versterking

"Met Jeff zijn we erin geslaagd een talentvolle verdediger aan ons te binden", aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. "Hij kan als linksback spelen, maar kan ook als linker centrale verdediger uit de voeten. Precies de posities waar we nog versterking zochten."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.