nieuws

Bluesmuziek en spareribs bij RTV Oost

Rib's& Blues 2017
Rib's& Blues 2017 © Arnold Roolvink (www.fotoarnold.nl)
Het komende Pinksterweekend is het weer zover: dan vindt het grootste gratis open-air bluesfestival van Europa, Ribs & Blues, voor de 22e keer plaats en TV Oost is erbij. Op maandag 21 mei om 17.30 uur zie je in een live verslag sfeerbeelden vanaf het festivalterrein met de vanzelfsprekende barbecues en spareribs.

Sfeerbeelden

In de uitzending doet TV Oost verslag van onder meer de festivalmarkt en het straattheater terwijl verslaggever Ties van der Heide de lekkerste spareribs van Nederland gaat eten en zijn eigen gitaar bouwt. ‘Sit back and’ geniet van de echte plattelandssfeer.

Artiesten

Op Ribs & Blues treden onder anderen Status Quo, Earth, Wind & Fire, Douwe Bob en Tim Knol op. Naast muziek is er entertainment voor iedereen. Het spektakel trekt jaarlijks ruim 50.000 bezoekers. Bluesliefhebbers uit binnen – en buitenland, complete families uit alle windstreken, toeristen, liefhebbers van goede sfeer, muziek, theater en spareribs.

Online

Op beide Pinksterdagen zijn we ook online live te zien én via de RTV Oost Facebookpagina. Gedurende de dag zijn er bijdragen en flitsen vanaf Rib’s & Blues bij Radio Oost.
Het live verslag van het Ribs & Blues festival zie je op Tweede Pinksterdag om 17.30 uur bij TV Oost. De uitzending wordt elk uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.