nieuws

Verras je moeder!

Zet je moeder in het zonnetje
Zet je moeder in het zonnetje © RTV Oost
Heb jij de leukste en liefste moeder van Overijssel? Meld haar aan en dan verrassen wij haar misschien wel op Moederdag op een hele bijzondere manier!
Je moeder verdient natuurlijk elke dag een cadeau, maar Moederdag is dé gelegenheid om haar op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten. Waarom is jouw moeder de liefste en de leukste moeder die je je maar kunt wensen? Stuur een mail naar moederdag@rtvoost.nl en vertel ons wat er zo bijzonder aan haar is. 
Op zondag 13 mei verrassen wij drie ontzettend leuke en lieve moeders met een heerlijke brunch. Radiopresentator Bert van Losser en scheidsrechter, en tevens bakker, Bas Nijhuis komen dan met een mand met heerlijke broodjes bij jouw moeder. Ze dekken de tafel en schuiven even gezellig aan. En natuurlijk laten ze haar niet met lege handen achter. Jouw moeder krijgt ook een Roetgerink Fashion Giftbox Shop & High Tea. Met dit cadeau kan ze gaan genieten van een heerlijke High Tea voor twee personen en lekker winkelen met de modecheque van 50 euro. Ook zit er een heerlijk flesje Italiaanse Prosecco bij.
Dus... is jouw moeder de leukste en de liefste? Geef haar dan op! Zondag 13 mei hoor en zie je live in het Radio Oost-programma ZieZo Zondag en op Facebook welke moeders we gaan verrassen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.