nieuws

Vrouw twintig maanden de cel in voor steken en mishandelen ex-vriend in Boekelo

Mes
Mes © iStock
Een 29-jarige vrouw uit Neede is veroordeeld tot een celstraf van twintig maanden, omdat ze haar ex-vriend in Boekelo meerdere keren stak met een mes. De man had steekwonden in zijn rug, oksel en kaak. Ook trapte de vrouw het slachtoffer meermaals tegen zijn hoofd terwijl hij op de grond lag.
Haar broer uit Arnhem en haar vriend uit Enschede waren ook betrokken bij de vechtpartij bij een woning aan de Beckumerstraat. Zij kregen twee en drie maanden cel voor hun aandeel.
De vrouw en het slachtoffer hadden eerder een relatie. Op de avond voorafgaand aan het steekincident had de ex-vriend de hond van de vrouw weggehaald uit haar woning in Neede. De vrouw ging vervolgens met haar vriend en broer naar Boekelo. Daar zag ze dat haar hond binnen op de bank zat. Haar ex was niet in huis en het drietal besloot tot wachten tot de man thuis kwam.  
De confrontatie liep uit de hand, het slachtoffer zwaaide dreigend met een spijkerpistool waarna de vrouw hem stak. Toen de man zijn woning in rende deed ze dat nog een keer. Volgens de vrouw omdat ze bang was dat de man een geweer zou pakken en hen neer zou schieten. Haar broer en vriend lieten zich ook niet onbetuigd bij de vechtpartij.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.